bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Ben jij klaar voor de start verkoop?

1 december 2020

Over 2 weken gaan de 8 woningen van Hof van Overasselt in verkoop! Vanaf dinsdag 15 december om 12.00 uur staat alle woninginformatie – zoals de definitieve woningprijzen – online en kun jij je inschrijven op je favoriete woning(en).

Ben jij klaar voor de start verkoop?
Je kunt je vanaf 15 december online inschrijven via je persoonlijke accountomgeving. We vragen bij het inschrijven ook de nodige financiële informatie. Heb jij al helder wat er qua hypotheek mogelijk is? Bij een hypotheekadviseur of bank van jouw keuze kun je terecht voor advies en een ‘hypotheekbelofte’: een indicatie tot welk bedrag jij een hypotheek kunt krijgen. Stuur je deze straks mee bij je inschrijving, dan hoef je verder nog maar weinig financiële gegevens in te vullen. Ook kan dit jouw kans vergroten bij de woningtoewijzing, omdat duidelijk is dat jij de woning kunt bekostigen. Handig om te hebben dus!

Snel genieten van jouw nieuwe woning!
Afhankelijk van de verkoop kan er al in het tweede kwartaal van 2021 worden gestart met de bouw. Door de korte bouwtijd betekent dit dat jij al in het derde kwartaal van 2021 van jouw nieuwe woning kunt genieten! Zie jij jezelf al heerlijk wonen in de prachtige groene omgeving van Overasselt?

Meer over de omgeving