bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Dit wordt de definitieve woningindeling!

1 oktober 2020

We hebben veel reacties mogen ontvangen op de vraag waar de voorkeur naar uitgaat qua woningindeling: (1) de trap in de hal of (2) de trap in de woonkamer. We willen alle respondenten hartelijk bedanken voor hun inbreng!

En de uitslag is..
Maar liefst 84% van de respondenten gaf aan voorkeur te hebben voor de trap in de hal. Door deze indeling profiteer je van een ruimere woonkamer en zijn er 2 slaapkamers op de eerste verdieping. Uiteraard gaan wij mee met deze sterke voorkeur en zullen de woningen de trap in de hal krijgen.

Wat kun je verder verwachten?
Vanaf nu kun je de vernieuwde kavelkaart bekijken, met extra informatie over de hoek- en tussenwoningen. Binnenkort kunnen we de start verkoopdatum met je delen en ontvang je informatie over de verkoopprocedure, zodat je precies weet hoe jij je straks kunt inschrijven. Zoals eerder aangegeven, hebben de woningen een verwachte vanaf VON-prijs van € 209.500,-. De definitieve prijzen worden bekend wanneer de verkoop van start gaat.

Je hypotheek helder?
Het is goed om vóór de start verkoop vast te weten wat er qua hypotheek mogelijk is en wat je leencapaciteit is. Voor hypotheekadvies en een 'hypotheekbelofte' kun je terecht bij een hypotheekadviseur of bank van jouw keuze. LIV Hypotheken is aangesloten bij Hof van Overasselt en kent alle details van dit project.

Naar de nieuwe woninginformatie!