bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop gestart!

15 december 2020

Het is zover: de woningen van Hof van Overasselt zijn in verkoop! Zie jij jezelf wel wonen in een van deze fraaie en duurzame woningen, die ook nog eens uitzonderlijk snel worden opgeleverd?

Grijp dan je kans en schrijf je snel in! De inschrijfperiode is beperkt, deze loopt tot en met zondag 20 december. Wacht dus niet te lang met inschrijven.

Zo schrijf jij je in
Je kunt de woningen bekijken op de aanbodpagina en jouw favoriet(en) bepalen. Om je in te schrijven, log je in op je persoonlijke account. Daar kies je voor ‘Online inschrijven’ en vul je de benodigde gegevens in. Na digitale ondertekening kun je de inschrijving versturen en ontvang je een bevestiging van jouw inschrijving.

De woningen worden 21 december toegewezen, waarbij inwoners van Overasselt voorrang krijgen. De makelaar neemt vóór 24 december contact op met alle inschrijvers over de toewijzing.

Brochure, prijslijst en verkoopstukken
Op de downloadpagina kun je de keuken- en sanitairbrochure, de prijslijst en overige verkoopstukken bekijken. De woningen worden opgeleverd met een keuken en badkamer die helemaal zijn afgestemd op de woon- en leefruimte.

Vragen?
Heb je vragen over je inschrijving of over de woningen? De makelaar staat je graag te woord, je kunt via de Contactpagina contact opnemen per telefoon, het contactformulier of de chatfunctie binnen je accountomgeving.

Naar het woningaanbod!