bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop start in november/december!

15 oktober 2020

Inmiddels is het bestemmingsplan voor Hof van Overasselt vastgesteld door de gemeenteraad. Goed nieuws, want dat betekent dat we op schema lopen om tegen het eind van het jaar in verkoop te gaan met de 8 fraaie woningen!

Naar verwachting gaan de woningen eind november / begin december in verkoop. In de eerste helft van november hoor je wat de definitieve start verkoopdatum is.

Klaar voor de start verkoop?
Via de kavelkaart kun je de ligging van de woningen bekijken en vind je meer informatie over de tussenwoningen en hoekwoningen. Zo kun je alvast jouw favoriete woning(en) bepalen om straks op in te schrijven via je persoonlijke accountomgeving.

We vragen straks bij het inschrijven ook de benodigde financiële informatie. Heb jij al helder wat er qua hypotheek mogelijk is? Bij een hypotheekadviseur of bank van jouw keuze kun je terecht voor advies en een ‘hypotheekbelofte’: een indicatie tot welk bedrag jij een hypotheek kunt krijgen. Stuur je deze straks mee bij je inschrijving, dan hoef je verder geen financiële gegevens in te vullen. Ook kan dit jouw kans vergroten bij de woningtoewijzing, omdat duidelijk is dat jij de woning kunt bekostigen.

Naar de woninginformatie!