bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop start over 5 dagen!

10 december 2020

Volgende week start de verkoop van Hof van Overasselt! Je kunt vanaf dinsdag 15 december om 12.00 uur alle woninginformatie online terugvinden en je inschrijven op de woning(en) van jouw voorkeur.

Hieronder lees je meer over het inschrijfproces en de bijzondere, duurzame eigenschappen van de woningen.

Eenvoudig online inschrijven
Vanaf volgende week dinsdag kun jij je inschrijven via je persoonlijke accountomgeving. Je logt in met je e-mail en het wachtwoord dat je hebt gekozen. Wachtwoord vergeten? Via deze pagina kun je een nieuw wachtwoord instellen. Je accountomgeving (her)activeren kan via deze pagina.

Snel, duurzaam én comfortabel wonen
Kies je voor een woning van Hof van Overasselt, dan krijg je niet alleen snel je woning, maar draag je bij aan een duurzame wereld en ben je verzekerd van een comfortabel binnenklimaat!

Snel beschikbaar. De bouw gaat razendsnel, doordat de woning prefab wordt geproduceerd in een fabrieksomgeving. Op de bouwplaats wordt de woning in korte tijd gemonteerd en woonklaar opgeleverd. Je kunt dus rekenen op een snelle beschikbaarheid van je nieuwe woning.

Duurzaam. Door de korte bouwtijd is de milieubelasting op de bouwplaats veel lager. Ook is de CO2-footprint van de woningen een stuk lager dan bij conventionele nieuwbouw. De woning is namelijk grotendeels opgetrokken uit hout, dat duurzaam is en een veel lagere CO2-emissie heeft dan bouwmaterialen zoals beton en staal.

Comfortabel. De woningen worden uitgevoerd met houtsysteembouw, wat een gezond en comfortabel binnenklimaat oplevert. Ook heeft de woning vanwege de prefab-elementen geen last van bouwvocht.

Meer over de woningen