bus auto fiets
Menu

Over nieuwbouwproject Hof van Overasselt

Op deze pagina lees je meer over de woningen en de planning.

Hof van Overasselt: ruimtelijk en snel opgeleverd

De woningen
Hof van Overasselt wordt een ruimtelijke hofje, met veel aandacht voor groen en parkeergelegenheid. De 12 woningen, waarvan 8 koopwoningen krijgen een mooie landelijke uitstraling, met 2 woonlagen en een fijne achtertuin. De woningen zijn all electric (gasloos) en duurzaam. 

De bouwmethodiek
De kracht van de compacte gefabriceerde woningen zit met name in het efficiënte ontwikkel- en realisatietraject. Na het bouwrijp maken van de grond wordt de fundering gemaakt. Daarna zijn deze woningen binnen enkele dagen op te bouwen, inclusief keuken en badkamer! 

De voordelen op een rij:

 • Snelle bouw

  Snelle bouw

 • Groene wijk

  Groene wijk

 • Betaalbaar

  Betaalbaar

Blijf op de hoogte en

schrijf je in!

De planning

Hiernaast zie je de voorlopige planning van Hof van Overasselt. De verkoopperiode is succesvol geweest: veel geïnteresseerden hebben zich ingeschreven en alle woningen zijn verkocht. Naar verwachting wordt er in het voorjaar al gestart met de bouw.

Snelle oplevering
Een groot voordeel van de korte bouwtijd is dat je na het tekenen van de koopovereenkomst niet lang hoeft te wachten tot de oplevering van jouw nieuwe woning! Dit in tegenstelling tot een standaard nieuwbouwwoning, waar de bouw gemiddeld een jaar duurt.

Voorlopige planning

 • Derde kwartaal 2021: start bouw

  Derde kwartaal 2021: start bouw

 • Vierde kwartaal 2021: oplevering

  Vierde kwartaal 2021: oplevering

Meer over

de locatie