bus auto fiets
Menu

Over nieuwbouwproject Hof van Overasselt

Op deze pagina lees je meer over de woningen en de planning.

Hof van Overasselt: ruimtelijk en snel opgeleverd

De woningen
Hof van Overasselt wordt een ruimtelijke hofje, met veel aandacht voor groen en parkeergelegenheid. De 12 woningen, waarvan 8 koopwoningen krijgen een mooie landelijke uitstraling, met 2 woonlagen en een fijne achtertuin. De woningen zijn all electric (gasloos) en duurzaam. 

De bouwmethodiek
De kracht van de compacte gefabriceerde woningen zit met name in het efficiënte ontwikkel- en realisatietraject. Na het bouwrijp maken van de grond wordt de fundering gemaakt. Daarna zijn deze woningen binnen enkele dagen op te bouwen, inclusief keuken en badkamer! 

Woon jij in Overasselt? Goed nieuws! Dan krijg jij voorrang bij de toewijzing. 

De voordelen op een rij:

 • Snelle bouw

  Snelle bouw

 • Groene wijk

  Groene wijk

 • Betaalbaar

  Betaalbaar

Blijf op de hoogte en

schrijf je in!

De planning

Hiernaast zie je de voorlopige planning van Hof van Overasselt. De verwachting is dat in het najaar 2020 de verkoop van de woningen start. Afhankelijk van de verkoop kan er in het voorjaar van 2021 al gestart worden met de bouw: met een snelle bouwtijd betekent dat dat jij in de zomer van 2021 al in jouw nieuwe woning kan zitten!

Snelle oplevering
Een groot voordeel van de korte bouwtijd is dat je na het tekenen van de koopovereenkomst niet lang hoeft te wachten tot de oplevering van jouw nieuwe woning! Dit in tegenstelling tot een standaard nieuwbouwwoning, waar de bouw gemiddeld een jaar duurt.

Het efficiënte bouwconcept is samen met een aantal vaste partners ontwikkeld. Dit betekent dat iedereen zijn specifieke expertise heeft en alle processen op elkaar zijn afgestemd. Het resultaat is dat jij niet lang hoeft te wachten op de oplevering van jouw nieuwe droomwoning!

Voorlopige planning

 • September: woninginformatie online

  September: woninginformatie online

 • Najaar 2020: start verkoop

  Najaar 2020: start verkoop

 • Voorjaar 2021: start bouw

  Voorjaar 2021: start bouw

 • Zomer 2021: oplevering

  Zomer 2021: oplevering

Meer over

de locatie

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van dit project?

Blijf op de hoogte